Heb je vragen, of maak je je zorgen?
Je kunt ons altijd bellen op telefoonnummer 06-51469869 of mailen naar info@verloskundigen-korendijk.nl .

Linda Dam – de Heer

Mijn naam is Linda Dam. Sinds 2005 mag ik als verloskundige genieten van dit prachtige vak! In 2006 heb ik de praktijk opgericht en heb ik al veel bijzondere momenten beleefd. Mooie momenten, maar zeker ook minder mooie momenten horen daarbij. Met een combinatie van vakkundigheid, professionaliteit en passie bied ik een ieder graag persoonlijke zorg. De beste zorg en aandacht voor jou als zwangere, als kersverse moeder of vrouw met kinderwens. In de praktijk maak ik ook zwangerschapsecho’s. Een hele mooie aanvulling tijdens de spreekuren!

Naast mijn werk ben ik moeder van 3 dochters en 2 zonen. Een pittige combinatie, maar de mooie ervaringen van het zwanger zijn en het moederschap hebben mij ook laten zien hoe belangrijk een goede begeleiding en vertrouwen in elkaar is.

Welkom in de praktijk! Ik hoop jullie te ontmoeten!

p


Carlijn Verhoeven – van Esch

Mijn naam is Carlijn Verhoeven, geboren en getogen in Brabant, maar voor de liefde verhuisd naar de Hoeksche Waard. Ik had als klein meisje al de droom om verloskundige te worden en ik vind het heel fijn dat ik mijn prachtige vak dagelijks uit mag oefenen. Ik vind het heel bijzonder om elke keer weer bij zo’n bijzondere periode uit iemands leven aanwezig te mogen zijn. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, maar ik kan ook genieten van een goed boek.

Wat ik heel belangrijk vind als verloskundige is vertrouwen, vertrouwen in de zwangere en haar partner, vertrouwen in de zwangerschap, maar ook het vertrouwen van de cliënten in hun eigen lichaam en in mij. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken gewerkt, van grote stadspraktijken tot kleine dorpspraktijken. Ik heb toen gemerkt dat ik me het prettigst voel in de kleinere praktijken omdat ik het heel fijn vind om tijd te hebben voor de cliënten. Ik hou van een praatje, en ik vind dat een controle ook best gezellig mag zijn!

Zelf mocht ik twee keer moeder worden van onze dochter Roos en onze zoon Guus, heel bijzonder om zelf een zwangerschap, bevalling en kraambed te mogen ervaren!

Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten en ik kijk ernaar uit om jullie te mogen begeleiden!

p

Jacoline Weeda – ‘t Hart

Mijn naam is Jacoline Weeda en ik kom uit Oud-Beijerland. Al als klein meisje had ik de droom om verloskundige te worden. Sinds 2 jaar mag ik dit prachtige vak uitoefenen en dit doe ik elke dag weer met veel plezier. Ik vind het fijn om de tijd te nemen om jullie te begeleiden in het mooie proces van zwanger zijn, bevallen en de overgang naar het ouderschap. Het vertrouwen in jullie als persoon en in de zwangerschap zijn daarbij erg belangrijk voor mij.

Sinds 2020 ben ik zelf ook moeder van een dochter en dat heeft mij laten zien hoe fijn en belangrijk het is om goede begeleiding en vertrouwen te krijgen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Ik kijk ernaar uit jullie te leren kennen en te begeleiden in deze periode die zo bijzonder is!

Verloskundigenpraktijk Korendijk
Marktveld 2
3264 AL Nieuw-Beijerland

Tel: 06-51469869
Spoed: 06-51469869
Mail: info@verloskundigen-korendijk.nl

Privacyverklaring

 Volg ons op