Heb je vragen, of maak je je zorgen?
Je kunt ons altijd bellen op telefoonnummer 06-51469869 of mailen naar info@verloskundigen-korendijk.nl .

Linda Dam – de Heer

Mijn naam is Linda Dam. Sinds 2005 mag ik als verloskundige genieten van dit prachtige vak! In 2006 heb ik de praktijk opgericht en heb ik al veel bijzondere momenten beleefd. Mooie momenten, maar zeker ook minder mooie momenten horen daarbij. Met een combinatie van vakkundigheid, professionaliteit en passie bied ik een ieder graag persoonlijke zorg. De beste zorg en aandacht voor jou als zwangere, als kersverse moeder of vrouw met kinderwens. In de praktijk maak ik ook zwangerschapsecho’s. Een hele mooie aanvulling tijdens de spreekuren!

Naast mijn werk ben ik moeder van 3 dochters en 2 zonen. Een pittige combinatie, maar de mooie ervaringen van het zwanger zijn en het moederschap hebben mij ook laten zien hoe belangrijk een goede begeleiding en vertrouwen in elkaar is.

Welkom in de praktijk! Ik hoop jullie te ontmoeten!

p


Carlijn Verhoeven – van Esch

Mijn naam is Carlijn Verhoeven, geboren en getogen in Brabant, maar voor de liefde verhuisd naar de Hoeksche Waard. Ik had als klein meisje al de droom om verloskundige te worden en ik vind het heel fijn dat ik mijn prachtige vak dagelijks uit mag oefenen. Ik vind het heel bijzonder om elke keer weer bij zo’n bijzondere periode uit iemands leven aanwezig te mogen zijn. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, maar ik kan ook genieten van een goed boek.

Wat ik heel belangrijk vind als verloskundige is vertrouwen, vertrouwen in de zwangere en haar partner, vertrouwen in de zwangerschap, maar ook het vertrouwen van de cliënten in hun eigen lichaam en in mij. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken gewerkt, van grote stadspraktijken tot kleine dorpspraktijken. Ik heb toen gemerkt dat ik me het prettigst voel in de kleinere praktijken omdat ik het heel fijn vind om tijd te hebben voor de cliënten. Ik hou van een praatje, en ik vind dat een controle ook best gezellig mag zijn!

In januari 2021 mocht ik moeder worden van onze dochter Roos, heel bijzonder om zelf een zwangerschap, bevalling en kraambed te mogen ervaren!

Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten en ik kijk ernaar uit om jullie te mogen begeleiden!

**Carlijn verwacht in oktober haar tweede kindje en zal van 16-9-22 tot en met 15-1-23 met verlof zijn***

p

Gwendolyn Zeeman

Hoi, ik ben Gwendolyn en ik kom de periode van Carlijn haar zwangerschapsverlof waarnemen. Het is alweer een aantal jaar geleden dat ik bij de praktijk stage heb gelopen en ondertussen ben ik aan het werk als verloskundige.

In mijn omgang naar zwangeren en hun partners wil ik graag laagdrempelig te benaderen zijn en hoop ik bij te dragen aan het vertrouwen in de zwangerschap, de bevalling en het ouderschap. Ik heb er zin in om een paar maanden in de praktijk te zijn zodat ik jullie goed kan leren kennen en ik kijk er heel erg naar uit om jullie te mogen begeleiden in een periode die zo bijzonder is!

p

Verloskundigenpraktijk Korendijk
Marktveld 2
3264 AL Nieuw-Beijerland

Tel: 06-51469869
Spoed: 06-51469869
Mail: info@verloskundigen-korendijk.nl

Privacyverklaring

 Volg ons op