Verloskundige Hoeksche Waard


Ben jij zwanger of wens jij zwanger te worden? Bel ons, verloskundigenpraktijk Korendijk, voor het inplannen van een afspraak. Onze verloskundige heet jou van harte welkom in de omgeving Hoeksche Waard. Wij zijn een kleinschalige praktijk, waarbij het draait om persoonlijkheid en vertrouwen.

Professioneel en maatwerk

Sinds 2006 is de verloskundigenpraktijk Korendijk opgericht. Sindsdien zijn wij een vooruitstrevende kleinschalige praktijk, welke persoonlijke aandacht en zorg op maat hoog in het vaandel hebben staan. Onze verloskundige werkt samen met diverse ziekenhuizen uit de regio om protocollen te schrijven en de geboortezorg te verbeteren. Het onderhouden van deze korte lijnen heeft voor jou ook zijn uitkomsten. De verloskundige is werkzaam in regio Hoeksche Waard en staat voor iedereen klaar. Zo helpen wij jou graag bij een kinderwens, zwangerschap, kraamzorg en anticonceptie. Bij ons krijg jij persoonlijke zorg op maat.


Het bespreken van uw kinderwens is voor velen nog een taboe. Maar wij willen jou graag laten weten dat dit bij ons in een fijne vertrouwde omgeving mogelijk is. Speciaal voor jou hebben wij het preconceptioneel consult. In dit gesprek krijgt u advies en luisteren wij aandachtig naar jouw wensen. Ook dit vinden wij een belangrijke taak die behoort bij een verloskundige. Verder stap jij bij ons binnen voor:

  • Zwangerschap
  • Kraamzorg
  • Anticonceptie
  • Advies op maat
  • Kinderwensspreekuur, ook bekend als preconceptioneel consult

Jouw wensen , wij luisteren

Elke zwangerschap is een unieke beleving voor de (toekomstige) moeder. Elk lichaam reageert per zwangerschap anders. Een van de oorzaken zijn natuurlijk de hormonen tijdens uw zwangerschap. Heeft u een positieve test? Dan bel je onze verloskundige voor het maken van een intakegesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij voldoende tijd om naar jouw wensen te luisteren en de benodigde informatie te verzamelen. Bovendien maken wij in onze praktijk zelf de echo. Daarom hebben wij de mogelijkheid om de gezondheid en de groei van jouw toekomstige zoon of dochter in de gaten te houden. Dus bij ons hoef je geen dubbele afspraken meer te boeken.


Om een aantal weken zien wij jou bij ons in de praktijk. Ook bereiden wij jou voor op de bevalling. Wil je thuis in bad bevallen of in het ziekenhuis? Elke mogelijkheid nemen wij samen door. De verloskundige staat je gedurende de hele zwangerschap tot en met de kraamtijd bij. Naast de mensen van de kraamzorg, komen wij tijdens jouw kraamtijd ook elke dag bij jou langs. Zo zie jij het vertrouwde gezicht ook na de zwangerschap en bevalling terug.

Maak een afspraak bij uw verloskundige in omgeving Hoeksche Waard

Wil jij graag een spiraaltje laten plaatsen in een vertrouwde omgeving? Ben je bezorgd over het krijgen van een kindje? Plan een gesprek bij onze verloskundigenpraktijk en onze verloskundige neemt alles met jou door. Wij zijn dé verloskundige in de regio Hoeksche Waard.


Verloskundige Hoeksche waard Verloskundige Hoeksche Waard Verloskundige Hoeksche Waard

Verloskundigenpraktijk Korendijk
Marktveld 2
3264 AL Nieuw-Beijerland

Tel: 06-51469869
Spoed: 06-51469869
Mail: info@verloskundigen-korendijk.nl

Volg ons op